søndag den 27. februar 2011
Forskellige frostings
Chokoladefrosting
Ingredienser
250 g flormelis
25 g kakao
150 g smør
Ca. 2 spsk mælk
Fremgangsmåde
Pisk smøret blødt. Tilsæt flormelis og kakao lidt ad gangen mens der piskes.
Pisk det først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Pisk derefter til det er let og luftigt, min. 5 min.
Hvis frostingen føles for tynd tilsættes mere flormelis.
Pynt kagerne med chokoladefrostingen og evt. med krymmel.
______________________________________________________
Vanillefrosting
Ingredienser
150 g smør
250 g flormelis
1/2-1 tsk vanillearoma
2 spsk mælk
Evt. konditorfarve
Fremgangsmåde
Pisk smørret blødt og tilsæt flormelis mens der piskes.
Tilsæt mælk, vanille essens og evt. konditorfarve og pisk til konsistensen føles blød.
Hvis frostingen føles for tynd tilsættes mere flormelis.
Pynt kagerne med frostingen og evt. med krymmel
__________________________________________________
Vanille/hindbær-frosting
Indgredienser
150 g smør
250 g flormelis
1/2-1 tsk vanillearoma
2 spsk mælk
5 stk. moste/blendede hindbær
Evt. rød konditorfarve
Fremgangsmåde
Mos/blend hindbærene.
Pisk smørret blødt og tilsæt flormelis mens der piskes.
Tilsæt mælk, vanille essens, hindbærmosen og evt. konditorfarve og pisk til konsistensen føles blød.
Hvis frostingen føles for tynd tilsættes mere flormelis.
Pynt kagerne med frostingen og evt. med krymmel.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar