søndag den 27. februar 2011

Forskellige frostings


















Chokoladefrosting

Ingredienser
250 g flormelis
25 g kakao
150 g smør
Ca. 2 spsk mælk

Fremgangsmåde
Pisk smøret blødt. Tilsæt flormelis og kakao lidt ad gangen mens der piskes.
Pisk det først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen.
Pisk derefter til det er let og luftigt, min. 5 min.
Hvis frostingen føles for tynd tilsættes mere flormelis.
Pynt kagerne med chokoladefrostingen og evt. med krymmel.
______________________________________________________

Vanillefrosting

Ingredienser
150 g smør
250 g flormelis
1/2-1 tsk vanillearoma
2 spsk mælk
Evt. konditorfarve

Fremgangsmåde
Pisk smørret blødt og tilsæt flormelis mens der piskes.
Tilsæt mælk, vanille essens og evt. konditorfarve og pisk til konsistensen føles blød.
Hvis frostingen føles for tynd tilsættes mere flormelis.
Pynt kagerne med frostingen og evt. med krymmel
__________________________________________________

Vanille/hindbær-frosting

Indgredienser
150 g smør
250 g flormelis
1/2-1 tsk vanillearoma
2 spsk mælk
5 stk. moste/blendede hindbær
Evt. rød konditorfarve

Fremgangsmåde
Mos/blend hindbærene.
Pisk smørret blødt og tilsæt flormelis mens der piskes.
Tilsæt mælk, vanille essens, hindbærmosen og evt. konditorfarve og pisk til konsistensen føles blød.
Hvis frostingen føles for tynd tilsættes mere flormelis.
Pynt kagerne med frostingen og evt. med krymmel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar