24 stk.
Ingredienser
2,75 kop (245 g) hvedemel
1 kop (170 g) usaltet blødt smør
2 kop (300 g) sukker
4 store æg ved stuetemperatur 2 kop (300 g) sukker
1 kop (1,5 dl) mælk
1 tsk. vanilje ekstrakt
2 stk. bagepulver1 tsk. vanilje ekstrakt
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader. Stil formene klar på en bageplade.
I en skål piskes smørret blødt med en elpisker.
Tilsæt gradvist sukkeret mens der piskes og pisk i ca. 3 minutter til det er luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen mens der piskes.
Tilsæt lidt af de tørre ingredienser og lidt af de våde ingredienser (mælk og vanilje ekstrakt) og pisk igennem, men ikke for meget. Dette gentages i alt tre gange.
Hæld dejen i formene så de er ca. 3/4 fyldte.
Bag dem i ovnen i ca. 20-25 minutter eller indtil der ikke er dej på pinden.
Køl kagerne af på en rist.
Vanillefrosting fra The Magnolia Bakery, NY
Til 24 stk. cupcakes
Ingredienser
1 kop (170 g) usaltet blødt smør
7 kop (525 g) flormelis
1/2 kop (0,75 dl/6 spsk) mælk
2 tsk. vanilje ekstrakt
Fremgangsmåde
Hæld smørret i en stor skål.
Tilsæt 4 kop (x g) flormelis og derefter mælk og vanilje ekstrakt.
Pisk det godt sammen på mellemhastighed i ca. 3-5 minutter til det får en cremet konsistens.
Tilsæt gradvist det sidste flormelis lidt ad gangen mens der piskes. Det er ikke sikkert, at alt flormelissen behøver at blive tilsat.
Efter ønske kan der tilsættes konditorfarve.
Link til opskriften (engelsk):
http://cupcakestakethecake.blogspot.com/2008/10/cupcake-recipes-from-magnolia-bakery.html
Jeg har givet dig en blogaward som du kan læse mere om her
SvarSlethttp://gitteskageland.blogspot.com/2012/03/blogaward.html
Lækre cupcakes du laver :)
Hilsen Gitte